Over ons

Amersfoorts D.I.E.P.

Wij zijn Peter en Lisa en wij hebben met de overname van het Brood Atelier onze droom waargemaakt. Met onze eigen soort ‘ik vertrek’, (maar dan binnen eigen stad) hebben wij ons leven helemaal omgegooid. Zonder enige ervaring in de horeca zijn wij in het diepe gesprongen. En gelukkig met succes en veel plezier! 

In 2022 hebben wij ons bedrijf opgericht onder de naam Amersfoorts D.I.E.P. D.I.E.P. staat voor Duurzaam, Inclusief En Persoonlijk. Waarden die erg belangrijk zijn voor ons die wij een steeds belangrijkere plek willen geven in onze bakkerij en lunchroom. We willen meer dan alleen heerlijke broden aanbieden en een lekker ontbijt, lunch of kop koffie serveren. We willen echt iets betekenen voor de samenleving. Wil je meer lezen over hoe we dat doen? Klik dan hier.

June

Mijn absolute favoriete product hier is toch echt de spinazie-feta twister. De combinatie van frisse spinazie en romige feta is gewoon perfect! En als het dan ook nog eens goed knapperig wordt afgebakken, krijg je een heerlijk tussendoortje waar ik echt van kan genieten.

Peter

Als ik zelf moet kiezen, ga ik altijd voor het desem broodje zalm. De combinatie van die zachte, gerookte zalm met mosterdmayonaise en het versgebakken brood is gewoon perfect. We maken het af met sla, komkommer, tomaat en zonnebloempitjes, zodat de smaken mooi in balans zijn. Zeker een aanrader als je van vis houdt!

Lisa

Mijn persoonlijke favoriet is eigenlijk heel simpel: een Tosti Kaas-Tomaat met een klein huisgemaakt soepje. Lekker vegetarisch, warm en door de wisselende soep die we serveren ook lekker afwisselend!